Over ons

Elephant Car Hire is een van de meer dan 200 auto huren websites die wordt beheerd door Kamba Ltd met kantoren in Londen, Verenigd Koninkrijk. Als een geheel zijn wij een van de grootste auto huren makelaars online leverende voertuigen 1000 's van tevreden klanten elke maand.

Alle voertuigen die wij bieden afkomstig zijn uit zeer gerenommeerde leveranciers met inbegrip van de bekende bedrijven Avis, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Hertz en Sixt. Via ons netwerk van leveranciers kunnen wij Autoverhuur in meer dan 6.000 bestemmingen in 145 landen, met inbegrip van internationale luchthavens, het treinstation en vele steden en steden. We leveren ook diverser gebieden met inbegrip van Peru, Chili, Brazilië, Egypte, Indonesië en Thailand zodat wij zijn ervan overtuigd we kan voldoen aan alle uw vakantie of zakelijke behoeften.

Een groot voordeel van boeking via ons is de kortingen die wij kunnen bieden. Onder de meeste omstandigheden kunnen we u ten minste 10% besparen op uw boeking in vergelijking met gaan direct met de leverancier.

De prijzen die wij citeren zijn allemaal volledig inclusieve en er zijn geen verborgen kosten. We toevoegen niet ooit eventuele kosten te boeken van uw credit card, zodat de prijs u aan het begin zien als wat je betaalt. Als u echter een Amerikaanse ingezetene of boeking binnen de Verenigde Staten, er is een optie om uitsluitend worden verkregen door basiswaarborgen als uw privé-auto huren verzekering rental cars dekt, maar tenzij wij deze alle voertuigen zijn voorzien van diefstal ontheffingen staat, derde aansprakelijkheidsverzekering en botsing schade opheffing.

Als u wilt annuleren of wijzigen van uw boeking zijn er geen kosten binnen de eerste 7 dagen na boeking. Na deze periode is er een administratiekosten van €25 als u wenst te annuleren, maar de resterende aanbetaling zal volledig worden terugbetaald aan u. Als u hoeft te wijzigen of annuleren doet u dit direct op deze website.

Wij willen worden erkend als een makelaar van hoge kwaliteit voor wereldwijd autohuur, terwijl altijd het aanbieden van de beste waarde.

Dank u voor het kiezen van ons en wij u een aangename ervaring en een veilige reis wensen.

Onze beoordelingen

14.444 klanten hebben ons in totaal herzien

8,7 / 10
Goede, efficiënte service - geen problemen
We wachtten samen tijd om te worden geserveerd.
zoals altijd zeer goede
Geen problemen, easy collectie en drop off.
Nog dienst een andere grote... dank u.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre