Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Lugano

Wilt u om geld te besparen dit jaar op uw autohuur? Vertrouwen autoverhuur Lugano geboden door Elephant Car Hire en vind de beste alle inclusieve aanbiedingen rond. Wij kunnen helpen u knippen uw bedrijfsuitgaven, alsook uw vakantie-uitgaven; gegarandeerd! Onze fantastische tarieven beginnen vanaf slechts £112 per week die is verkregen door het vergelijken van marktleiders en kleine onafhankelijken op Lugano, zoals Alamo, Avis, Europcar en Hertz.

Wij bij Elephant Car Hire staan niet alleen bekend om onze extreem lage prijzen, maar zijn ook bekend om de geweldige toevoegingen die we kostenloos opnemen. We zullen toevoegen verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en collision damage waiver aan elke auto je huren op Lugano.

De volgende opties zijn inbegrepen in de prijs voor de meeste voertuigen op Lugano maar Controleer op exacte voertuig wel het boekingsproces als het kan variëren.korting (tot 35%) Online te boeken

  • vrije annulering (binnen 24 uur na reservering, zolang de afhaaldatum 48 uur op voorhand is)
  • verdeling bijstand
  • Unlimited mileage
  • derde aansprakelijkheidsverzekering
  • Collision damage waiver
  • diefstalbeveiliging
  • alle belastingen en kosten

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Lugano. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Een belangrijk ding om te overwegen bij het huren van een voertuig is haar leeftijd. De meeste mensen niet denken over dit, maar het moet een belangrijk punt. Verhuur voertuig zijn alle zwaar gebruikte en oudere voertuigen zijn onbetrouwbaar. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden, onze concurrenten niet hetzelfde zeggen!
Inbegrepen in onze vloot zijn auto's, zoals BMW 5 Series, Citroen C2, Lexus RX300, Mercedes C220 Cdi and Mercedes Viano.

In de wintermaanden vooral, is er zware sneeuwval rond Lugano dus voorwaarden lastig worden kunnen. Maak je geen zorgen, hoewel, we hebben gedacht van alles en van ongeveer 15 euro en kunnen wij dat onze klanten ski ketens, sneeuw banden en zelfs skihouders dag.

Moet u een auto huren voor Lugano, de noodzaak om naar te gaan Amag Automobili E Motori Sa Via Monte Boglia 24, Lugano, 6904 voor het verzamelen van uw voertuig. Is dit niet handig? Maak je geen zorgen, u kunt ook een auto bij Lugano Treinstation Station (0 Km) Lugano Luchthaven (1 Km) verzamelen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Lugano autoverhuur beoordeeld

10,0 / 10
Snel en eenvoudig en prijs-kwaliteitverhouding
Snel en eenvoudig en prijs-kwaliteitverhouding
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre