Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Lugano

Met reiskosten raken van het dak, waarom niet probeer Elephant Car Hire en bij Lugano en vind de beste deals op nieuwe auto huurt voor uw volgende zakenreis of vakantie.Wij zijn ervoor dat wij u kunnen behagen. Wij kunnen de kosten van auto huren voor uw volgende reis naar Lugano gesneden door gewoon het geven van u de beste deal mogelijk op een auto. Onze ongelooflijke lage tarieven starten vanaf zo weinig als £112 per week.

Wij bij Elephant Car Hire staan niet alleen bekend om onze extreem lage prijzen, maar zijn ook bekend om de geweldige toevoegingen die we kostenloos opnemen. We zullen toevoegen verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en collision damage waiver aan elke auto je huren op Lugano.

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Lugano. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Een belangrijk ding om te overwegen bij het huren van een voertuig is haar leeftijd. De meeste mensen niet denken over dit, maar het moet een belangrijk punt. Verhuur voertuig zijn alle zwaar gebruikte en oudere voertuigen zijn onbetrouwbaar. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden, onze concurrenten niet hetzelfde zeggen!
Inbegrepen in onze vloot zijn auto's, zoals BMW 5 Series, Citroen C2, Lexus RX300, Mercedes C220 Cdi and Mercedes Viano.

In de wintermaanden vooral, is er zware sneeuwval rond Lugano dus voorwaarden lastig worden kunnen. Maak je geen zorgen, hoewel, we hebben gedacht van alles en van ongeveer 15 euro en kunnen wij dat onze klanten ski ketens, sneeuw banden en zelfs skihouders dag.

Moet u een auto huren voor Lugano, de noodzaak om naar te gaan Amag Automobili E Motori Sa Via Monte Boglia 24, Lugano, 6904 voor het verzamelen van uw voertuig. Is dit niet handig? Maak je geen zorgen, u kunt ook een auto bij Lugano Treinstation Station (0 Km) Lugano Luchthaven (1 Km) verzamelen.

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie. Zorg ervoor dat u een creditcard in de stuurprogrammanaam met u brengen. Als je gaat om een luxeauto te huren dan niet zorgen u voldoende middelen beschikbaar hebben of brengen twee just in case zoals een hogere storting vereist wellicht.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Lugano autoverhuur beoordeeld

10,0 / 10
Snel en eenvoudig en prijs-kwaliteitverhouding
Snel en eenvoudig en prijs-kwaliteitverhouding
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre