Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Crans Montana

Huren van een auto op Crans Montana is de beste manier om rond veilig en comfortabel. We vergelijken de prijzen van meer dan 800 bedrijven om u ongelooflijk lage tarieven met economie autohuur voor Crans Montana vanaf net £112 per week.

Vitale extra's zoals aansprakelijkheidsverzekering, 24-uurs verdeling bijstand met auto vervanging, BTW-toeristenbelasting en collision damage waiver (CDW) alle gemakken inclusief van uw koopje prijs.

Als u niet zeker weet waar het inzamelpunt, kun je naar Gare Funiculaire Smc, Crans-montana, 3963 . We hebben ook andere plaatsen in de buurt die geschikter zouden kunnen worden. Dit zijn de Sierre (5 Km) Sion (12 Km) Sion Sion Treinstation (12 Km) Sion Sion Luchthaven (14 Km) .

Er zijn een aantal zeer aan te bevelen skigebieden in de omgeving van Crans Montana. Als u van plan bent om te gaan skiën zullen het u graag weten dat volledige ski versnelling beschikbaar op aanvraag is.

Als u op zoek bent voor een budget, luxe, prestige, of ooit een auto aan het hele gezin zijn we zeker dat we kunnen helpen. Alle auto's die wij leveren zal worden moderne. Meestal zijn ze allemaal jonger dan 3 jaar. Wij zullen niet leveren u met auto's dat 5, 8 of zelfs 10 jaar oud, net als veel van onze concurrenten.
U kunt kiezen uit onze uitgebreide vloot in Zwitserland met voertuigen zoals de Ford Fusion, de Vauxhall Vectra of zelfs de prachtige Mercedes E320 Cdi. Autoverhuur Zwitserland kan de catering verzorgen voor al uw behoeften.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Crans Montana autoverhuur beoordeeld

9,0 / 10
Goede waarde auto.
Goede waarde auto.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre