Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Chur Chur Treinstation

Elephant Car Hire is gegarandeerd de beste plaats op het internet om uw auto huren Chur Chur Treinstation reservering te maken. We zoeken alle van de grote en locatie autoverhuurbedrijven te vinden van de goedkoopste, meest betrouwbare en auto huren opties volledig op te nemen zodat u niet te hoeft. We kunnen bieden alle soorten van merken en modellen beschikbaar van economie tot luxeauto die zal voldoen aan alle reizende behoeften. Chur Chur Treinstation Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

Elephant Car Hire Chur Chur Treinstation is grondig. Allemaal uit zal auto's komen met uitgebreide verzekering, onbeperkt aantal kilometers aanbod, wegenwachtdiensten in het geval van een verdeling en de verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid. Al deze worden geleverd zonder extra kosten. De prijs die u zijn genoteerd is de prijs die u betaalt.

De volgende opties zijn inbegrepen in de prijs voor de meeste voertuigen op Chur Chur Treinstation maar Controleer op exacte voertuig wel het boekingsproces als het kan variëren.korting (tot 35%) Online te boeken

  • vrije annulering (binnen 24 uur na reservering, zolang de afhaaldatum 48 uur op voorhand is)
  • verdeling bijstand
  • Unlimited mileage
  • derde aansprakelijkheidsverzekering
  • Collision damage waiver
  • diefstalbeveiliging
  • alle belastingen en kosten

Wilt u uw droomauto huren? Wij hebben velen het enkel in voorraad! We hebben dicht bij 100 modellen van auto's in Chur Chur Treinstation en wij hebben veel gewoon uw droomauto op Chur Chur Treinstation. Als u gewoon een economie voertuig wilt dan maak je geen zorgen, hebben we veel van deze ook. Stuurbekrachtiging, centrale vergrendeling en airconditioning zijn opgenomen in bijna al onze auto's in Zwitserland. Wij zullen ervoor zorgen dat u niet missen deze moderne luxe.
Onze vloot bestaat uit auto's als Citroen C6, Citroen C8, Fiat Stilo, Mercedes Viano, Opel Vectra, Peugeot 106 and Toyota Land Cruiser.

Gaat u in de buurt van Chur Chur Treinstation skiën? Chur Chur Treinstation is een sterk aanbevolen ski-oord, dus je zult blij hier kunnen wij u met volledige ski-uitrusting, waaronder sneeuw banden en kettingen.

Bahnhofplatz 1, Chur, 7001 is het punt wanneer een voertuig voor uit Chur Chur Treinstation autohuur kan verzamelen. De bestemmingen Chur (1 Km) Domat Ems (5 Km) kon meer geschikt zijn voor u, dus check out deze als ze zijn.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen