Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Appenzell

Elephant Car Hire Appenzell is een unieke auto verhuurbedrijf in dat wij overeenkomen met fantastische kwaliteit aan ongelooflijk lage prijzen. U kunt iets van economie tot luxe auto's vanaf slechts £112 een week reserveren. Appenzell Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

We zullen ook vrijstellingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor zorgen kunt u achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie. Deze ontheffingen zijn onderworpen aan locaties en uw nationaliteit. Deze extra's zijn optioneel voor ingezetenen in bepaalde landen van de VS en zijn optioneel voor elke auto huren in de VS en Canada.

Wilt u uw droomauto huren? Wij hebben velen het enkel in voorraad! We hebben dicht bij 100 modellen van auto's in Appenzell en wij hebben veel gewoon uw droomauto op Appenzell. Als u gewoon een economie voertuig wilt dan maak je geen zorgen, hebben we veel van deze ook. Bovendien, al onze voertuigen hebben moderne voorzieningen die u kan worden gebruikt voor. Air Conditioning (onder voorbehoud van voertuig), centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging zullen gevonden worden op 97% van al onze voertuigen op Appenzell.
Dus waarom niet de gebieden rond Appenzell in een groene verkennen Volkswagen Polo of een gestijlde Jaguar S Type? Wat voor soort auto die u zoekt, kunnen wij u de perfecte keuze wat overeenkomt met uw reizen of zakelijke eisen.

Gaat u in de buurt van Appenzell skiën? Appenzell is een sterk aanbevolen ski-oord, dus je zult blij hier kunnen wij u met volledige ski-uitrusting, waaronder sneeuw banden en kettingen.

Hirn-appenzell Ag Gaiserstrasse 151, Appenzell, 9050 is het punt wanneer een voertuig voor uit Appenzell autohuur kan verzamelen. Alternatieve locaties in de buurt zijn St Gallen (10 Km) moet u deze gemakkelijker vinden.

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen