Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Tarragona Salou

De auto's beschikbaar vanaf Elephant Car Hire en bij Tarragona Salou zijn geweldig voor stuurprogramma's op een begroting zoals er geen verborgen kosten zijn te vrezen dan ook. Onze grote lage prijzen starten vanaf zo weinig als £16 per dag. We krijgen deze tarieven door het vergelijken van marktleiders zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz en al onze klanten voorzien van de beste aanbiedingen voor elke categorie van auto.

Wij bij Elephant Car Hire staan niet alleen bekend om onze extreem lage prijzen, maar zijn ook bekend om de geweldige toevoegingen die we kostenloos opnemen. We zullen toevoegen verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en collision damage waiver aan elke auto je huren op Tarragona Salou.

De volgende opties zijn inbegrepen in de prijs voor de meeste voertuigen op Tarragona Salou maar Controleer op exacte voertuig wel het boekingsproces als het kan variëren.korting (tot 35%) Online te boeken

  • vrije annulering (binnen 24 uur na reservering, zolang de afhaaldatum 48 uur op voorhand is)
  • verdeling bijstand
  • Unlimited mileage
  • derde aansprakelijkheidsverzekering
  • Collision damage waiver
  • diefstalbeveiliging
  • alle belastingen en kosten

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Tarragona Salou. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Veel autoverhuurbedrijven zorgt voor auto die 5 jaar zijn of ouder maar ze niet vertellen u dit. Wij bieden alleen auto die binnen een of twee jaar oud voor iedereen zeer sorteren voertuigen.
Om een paar te noemen, hebben we auto's op Tarragona Salou die BMW 5 Series, Ford Fiesta, Ford Galaxy, Mercedes Viano and Nissan Primera omvatten.

Moet u een auto huren voor Tarragona Salou, de noodzaak om naar te gaan EL PASO HOTEL, SALOU, 43840 voor het verzamelen van uw voertuig. U kunt de locaties Salou (2 Km) Salou Port Aventura (3 Km) Tarragona Samsa Eurocasion Alamo Tarragona (7 Km) Reus Luchthaven (9 Km) Tarragona Plaza De La Pedrera (9 Km) Tarragona (9 Km) Reus (11 Km) Tarragona Ave (11 Km) meer geschikt vinden. Als zij dan moet u check out deze locaties.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen