Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Murcia

Bent u op zoek naar het huren van een auto in of rond Murcia? Zoek dan niet verder! Elephant Car Hire kunt u bieden met enkele van de beste volledig inclusieve tarieven. Onze super lage prijzen starten vanaf zo weinig als £16 per dag. We vergelijken de prijzen van marktleiders en lokale autoverhuurbedrijven op Murcia zoals Dollar, Hertz en Sixt om ervoor te zorgen dat deze prijs is de laagst beschikbare.

Vitale extra's zoals aansprakelijkheidsverzekering, 24-uurs verdeling bijstand met auto vervanging, BTW-toeristenbelasting en collision damage waiver (CDW) alle gemakken inclusief van uw koopje prijs.

De punt van uw collectie op deze locaties is C/ Azarbe De Papel No 16, Murcia, 30007 . Alternatieve locaties in de buurt zijn Murcia Treinstation (1 Km) moet u deze gemakkelijker vinden.

Zijn u brengen het hele gezin? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten auto's in Spanje en bij Murcia hebben we een aantal grotere auto's voor het hele gezin. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden. Sommige mensen zullen niet overwegen dit bij het huren van een auto, maar auto huren zwaar worden gebruikt en hoe ouder de auto de meer onbetrouwbaar wordt het. We willen u om uw vakantie op een vrachtwagen te breken niet!
Onze kleine stad formaat auto's variëren van een Citroen C1, Fiat Panda, Volkswagen Lupo Opel Corsa, Vauxhall Corsa en Citroen C3. Voor een meer middelgrote auto hebben we enkele voertuigen zoals een Ford Fusion, Seat Leon, Fiat Stilo VW Passat, Alfa Romeo 157 en VW Passat of voor een high-end auto kunt u kiezen tussen een Jaguar S Type, Jaguar S Type en Jaguar S Type onder anderen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Murcia autoverhuur beoordeeld

9,0 / 10
Gedoe gratis als altijd.
Gedoe gratis als altijd.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre