Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Murcia

Welkom op de nummer 1 plek om uw goedkope, betrouwbare en volledig inclusieve autohuur voor Murcia. Elephant Car Hire maakt auto huren in Murcia, Spanje een eenvoudig en transparant proces. Murcia Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

Vitale extra's zoals aansprakelijkheidsverzekering, 24-uurs verdeling bijstand met auto vervanging, BTW-toeristenbelasting en collision damage waiver (CDW) alle gemakken inclusief van uw koopje prijs.

De punt van uw collectie op deze locaties is C/ Azarbe De Papel No 16, Murcia, 30007 . Alternatieve locaties in de buurt zijn Murcia Treinstation (1 Km) moet u deze gemakkelijker vinden.

Zijn u brengen het hele gezin? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten auto's in Spanje en bij Murcia hebben we een aantal grotere auto's voor het hele gezin. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden. Sommige mensen zullen niet overwegen dit bij het huren van een auto, maar auto huren zwaar worden gebruikt en hoe ouder de auto de meer onbetrouwbaar wordt het. We willen u om uw vakantie op een vrachtwagen te breken niet!
Onze kleine stad formaat auto's variëren van een Citroen C1, Fiat Panda, Volkswagen Lupo Opel Corsa, Vauxhall Corsa en Citroen C3. Voor een meer middelgrote auto hebben we enkele voertuigen zoals een Ford Fusion, Seat Leon, Fiat Stilo VW Passat, Alfa Romeo 157 en VW Passat of voor een high-end auto kunt u kiezen tussen een Jaguar S Type, Jaguar S Type en Jaguar S Type onder anderen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

1 klanten hebben onze Murcia autoverhuur beoordeeld

9,0 / 10
Gedoe gratis als altijd.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre