Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Barcelona Mataro

Rent a car op Barcelona Mataro en de omgeving verkennen op uw eigen tempo en in comfort. Barcelona Mataro Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

Onverminderd locatie en nationaliteit, zullen wij elke klant ontheffingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor uw kan achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie of een zorgen gratis zakenreis. Onze medewerkers op autohuur Barcelona Mataro, zijn uiterst efficiënte en goed geïnformeerde, waarbij u het bieden u alle tips en advies, samen met het overhandigen u een gratis kaart van uw bestemming.

De punt van uw collectie op deze locaties is San Valentin, 26, Mataro, Mataro, 08302 . De bestemmingen Barcelona Poligono Mas Blau (9 Km) Barcelona Noord-Granollers (14 Km) Barcelona Granollers (15 Km) kon meer geschikt zijn voor u, dus check out deze als ze zijn.

Zijn u brengen het hele gezin? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten auto's in Spanje en bij Barcelona Mataro hebben we een aantal grotere auto's voor het hele gezin. Als u al rond te voor auto's shoppen hebben kan dan u niet hebben verteld de leeftijd van het voertuig die je zullen huren. Terwijl wij auto's die allemaal minder dan 3 jaar oud bieden zijn, zal veel auto's die ouder dan 5 jaar zijn bieden. Oudere auto is meer moeite en kan ruïneren uw vakantie of zakenreis.
Op Barcelona Mataro bevat onze vloot auto huren een aantal voertuigen met inbegrip van economie voertuigen zoals Citroen C1, Citroen C1 Citroen C1, Suzuki Swift, Suzuki Swift en Suzuki Swift, familie voertuigen zoals Peugeot 308, Ford Focus 3dr Volkswagen Golf, Volkswagen Passat en Volkswagen Passat en prestige auto's zoals Mercedes C220 Volvo S60, Mercedes C200 en Mercedes E300.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

1 klanten hebben onze Barcelona Mataro autoverhuur beoordeeld

10,0 / 10
Zou aanbevelen aan een vriend.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre