Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Portimao

Elephant Car Hire Portimao is een unieke auto verhuurbedrijf als we niet alleen fantastische kwaliteit voertuigen overeenkomen maar ook aanbiedingen voor ongelooflijk lage prijzen. U kunt elk type voertuig vanuit begroting naar prestige en prijzen vanaf slechts £16 per dag boeken. Als u niet wilt vertrouwen op openbaar vervoer op uw reis dan is auto huren de perfecte keuze. Niet meer verspillen geld aan Taxis en reizen waar je wilt wanneer u wilt in of rond Portimao met het voordeel van weten uw auto wordt geleverd met onbeperkte km.

Klantenservice is een van onze hoogste prioriteiten. We willen al onze klanten tevreden en dat is waarom onze tarieven zijn inclusief verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, botsing schade ontheffingen, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en nooit een vergoeding voor te laat annuleren.Hoe is dat voor tevredenheid?

De auto huren Portimao wij leveren kan worden verzameld op Av Tomás Cabreira, Edif Vista Mar, Loja-i, Praia, Portimao, 8500 . Is dit niet handig? Maak je geen zorgen, u kunt ook een auto bij Praia Da Rocha (0 Km) Ferragudo (2 Km) Portimao Alvor (4 Km) Alvor (5 Km) Carvoeiro (7 Km) Alporchinhos (8 Km) Lagos (12 Km) Armacao de Pera (14 Km) verzamelen.

Als u een grote selectie van auto's zou leuk zoek dan niet verder. Elephant Car Hire heeft een van de grootste verscheidenheden van auto huren Portimao beschikbaar. We kunnen mensen dragers, stationwagens, 4 x 4, SUV's, luxe, mid maten en economie auto's leveren. Centrale vergrendeling, stuurbekrachtiging en airconditioning zijn standaard op vrijwel alle van onze voertuigen in Portugal, zodat u niet die alle moderne gemakken missen.
Als u op zoek bent naar een kleine auto voor de stad is een categorie economie mogelijk geschikt voor u. Deze categorie omvat voertuigen zoals de Peugeot 106 Citroen C1, Fiat Panda, Seat Ibiza, Citroen C2 en Opel Corsa. Ze hoeft niet veel ruimte voor bagage maar zijn brandstof voor die stad reizen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Portimao autoverhuur beoordeeld

9,0 / 10
Upgrade ontving ik gewaardeerd.
Upgrade ontving ik gewaardeerd.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre