Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Matosinhos

Elephant Car Hire zijn hier om u te dienen tijdens uw volgende zakenreis of vakantie, 24 x 7, en onze klant servicemedewerkers staan door om uw orde te vervullen. Als u niet wilt vertrouwen op openbaar vervoer op uw reis dan is auto huren de perfecte keuze. Niet meer verspillen geld aan Taxis en reizen waar je wilt wanneer u wilt in of rond Matosinhos met het voordeel van weten uw auto wordt geleverd met onbeperkte km.

Elephant Car Hire Matosinhos is grondig. Allemaal uit zal auto's komen met uitgebreide verzekering, onbeperkt aantal kilometers aanbod, wegenwachtdiensten in het geval van een verdeling en de verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid. Al deze worden geleverd zonder extra kosten. De prijs die u zijn genoteerd is de prijs die u betaalt.

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Matosinhos. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Veel autoverhuurbedrijven zorgt voor auto die 5 jaar zijn of ouder maar ze niet vertellen u dit. Wij bieden alleen auto die binnen een of twee jaar oud voor iedereen zeer sorteren voertuigen.
Om een paar te noemen, hebben we auto's op Matosinhos die BMW 5 Series, Fiat Ducato, Ford Fiesta, Ford Galaxy and Toyota Rav4 omvatten.

Moet u een auto huren voor Matosinhos, de noodzaak om naar te gaan Estrada Nacional 107, Km 8.1, Matosinhos voor het verzamelen van uw voertuig. U kunt de locaties Porto GV Ram (3 Km) Porto Zona Industrial (3 Km) Sta Maria da Feira (3 Km) Porto Ave Boavista (5 Km) Perafita (5 Km) Porto Luchthaven (6 Km) Porto (7 Km) Porto Ramalde Hertz (7 Km) Porto (7 Km) meer geschikt vinden. Als zij dan moet u check out deze locaties.

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie. De belangrijkste motor van de auto zal moeten presenteren een geldige creditcard aan de balie, dus zorg ervoor dat u het met u brengen. Helaas, een prepaid kaart van mastercard of andere bedrijven niet geaccepteerd worden.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen