Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Matosinhos

Met reiskosten raken van het dak, waarom niet probeer Elephant Car Hire en bij Matosinhos en vind de beste deals op nieuwe auto huurt voor uw volgende zakenreis of vakantie.Wij zijn ervoor dat wij u kunnen behagen. Matosinhos Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

Elephant Car Hire Matosinhos is grondig. Allemaal uit zal auto's komen met uitgebreide verzekering, onbeperkt aantal kilometers aanbod, wegenwachtdiensten in het geval van een verdeling en de verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid. Al deze worden geleverd zonder extra kosten. De prijs die u zijn genoteerd is de prijs die u betaalt.

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Matosinhos. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Veel autoverhuurbedrijven zorgt voor auto die 5 jaar zijn of ouder maar ze niet vertellen u dit. Wij bieden alleen auto die binnen een of twee jaar oud voor iedereen zeer sorteren voertuigen.
Om een paar te noemen, hebben we auto's op Matosinhos die BMW 5 Series, Fiat Ducato, Ford Fiesta, Ford Galaxy and Toyota Rav4 omvatten.

Moet u een auto huren voor Matosinhos, de noodzaak om naar te gaan Estrada Nacional 107, Km 8.1, Matosinhos voor het verzamelen van uw voertuig. U kunt de locaties Porto GV Ram (3 Km) Porto Zona Industrial (3 Km) Sta Maria da Feira (3 Km) Porto Ave Boavista (5 Km) Perafita (5 Km) Porto Luchthaven (6 Km) Porto (7 Km) Porto Ramalde Hertz (7 Km) Porto (7 Km) meer geschikt vinden. Als zij dan moet u check out deze locaties.

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie. De belangrijkste motor van de auto zal moeten presenteren een geldige creditcard aan de balie, dus zorg ervoor dat u het met u brengen. Helaas, een prepaid kaart van mastercard of andere bedrijven niet geaccepteerd worden.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen