Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Esteli

Elephant Car Hire zijn hier om u te dienen tijdens uw volgende zakenreis of vakantie, 24 x 7, en onze klant servicemedewerkers staan door om uw orde te vervullen. Elephant Car Hire kunt knippen de kosten van auto huren voor uw volgende reis naar Esteli door gewoon het geven van u de beste deal mogelijk op een auto. Onze ongelooflijke lage tarieven starten vanaf zo weinig als £16 per dag.

Klantenservice is een van onze hoogste prioriteiten. We willen al onze klanten tevreden en dat is waarom onze tarieven zijn inclusief verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, botsing schade ontheffingen, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en nooit een vergoeding voor te laat annuleren.Hoe is dat voor tevredenheid?

De punt van uw collectie op deze locaties is Esteli,km 148 1/2carretera Pan, Esteli .

Zijn u brengen het hele gezin? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten auto's in Nicaragua en bij Esteli hebben we een aantal grotere auto's voor het hele gezin. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden. Sommige mensen zullen niet overwegen dit bij het huren van een auto, maar auto huren zwaar worden gebruikt en hoe ouder de auto de meer onbetrouwbaar wordt het. We willen u om uw vakantie op een vrachtwagen te breken niet!
Onze begroting autohuur Esteli kunt voertuigen zoals een Fiat Panda, Volkswagen Lupo, Chevrolet Matiz Toyota Yaris, Nissan Micra en VW Polo waar grote auto's een Opel Astra, Vauxhall Astra, Nissan Note Toyota Prius, Ford Mondeo en Toyota Prius kunnen opnemen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen