Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Flic en Flac Hilton Resort

Als de kosten van levensonderhoud stijgen kunnen elk jaar opslaan wat geld voor uw jaarlijkse vakantie een grote taak. Elephant Car Hire kunt maken dingen een stuk makkelijker voor u met Flic en Flac Hilton Resort auto huren. Wij kunnen de kosten van auto huren voor uw volgende reis naar Flic en Flac Hilton Resort gesneden door gewoon het geven van u de beste deal mogelijk op een auto. Onze ongelooflijke lage tarieven starten vanaf zo weinig als £112 per week.

We zullen ook vrijstellingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor zorgen kunt u achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie. Deze ontheffingen zijn onderworpen aan locaties en uw nationaliteit. Deze extra's zijn optioneel voor ingezetenen in bepaalde landen van de VS en zijn optioneel voor elke auto huren in de VS en Canada.

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Flic en Flac Hilton Resort. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Praktisch al onze auto's in Mauritius omvatten de luxe die u bent te worden geprezen. Stuurbekrachtiging, centrale locking… ze zijn allemaal hun!
Om een paar te noemen, hebben we auto's op Flic en Flac Hilton Resort die BMW 5 Series, Citroen C5, Fiat Seicento, Ford Fiesta and Mercedes Vito omvatten.

Moet u een auto huren voor Flic en Flac Hilton Resort, de noodzaak om naar te gaan Wolmar, Flic En Flac, . voor het verzamelen van uw voertuig. We hebben ook andere plaatsen in de buurt die geschikter zouden kunnen worden. Dit zijn de Flic En Flac Hilton Mauritius Resort & Spa (0 Km) Flic En Flac La Pirogue Hotel (0 Km) Flic En Flac Maradiva Villas Resort & Spa (0 Km) Flic En Flac Sugar Beach Resort (1 Km) Flic En Flac Sofitel L'imperial Resort And Spa (1 Km) Flic En Flac Pearle Beach Resort & Spa (1 Km) Flic En Flac Aanari Hotel & Spa (2 Km) Flic En Flac Sands Resort & Spa (2 Km) Flic En Flac Villas Caroline (2 Km) .

Verzamelen van uw auto

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie. De belangrijkste motor van de auto zal moeten presenteren een geldige creditcard aan de balie, dus zorg ervoor dat u het met u brengen. Helaas, een prepaid kaart van mastercard of andere bedrijven niet geaccepteerd worden.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen