Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Tropea

Als de kosten van levensonderhoud stijgen kunnen elk jaar opslaan wat geld voor uw jaarlijkse vakantie een grote taak. Elephant Car Hire kunt maken dingen een stuk makkelijker voor u met Tropea auto huren. Onze super lage prijzen starten vanaf zo weinig als £16 per dag. We vergelijken de prijzen van marktleiders en lokale autoverhuurbedrijven op Tropea zoals Dollar, Hertz en Sixt om ervoor te zorgen dat deze prijs is de laagst beschikbare.

Elephant Car Hire zijn sterk aanbevolen door duizenden klanten voor vele redenen, maar niet in het minst voor onze lage prijzen en verzekeringen die we opnemen. Al onze prijzen zijn inclusief verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers, aansprakelijkheidsverzekering, weg Fonds belasting en collision damage waiver.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Italië. Onze vloot bestaat ook uit voertuigen zijn 3 jaar en onder zodat zal er moderne gemakken zoals centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.
Wij hebben voertuigen uit vele verschillende fabrikanten en deze ook bedrijven zoals Land Rover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Rover, Saab, Subaru, Toyota and Vauxhall.

De exacte locatie te halen uw voertuig voor deze locatie is Piazza Vittorio Veneto 17, Tropea, 89861 . Is dit niet het ideale pick-up punt? Ook kunnen wij autohuur op het volgende: Tropea Ricadi (0 Km) Vaticano Ricadi (6 Km) .

Bij de pick-up punt

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen