Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Sardinie Pula

Welkom op de nummer 1 plek om uw goedkope, betrouwbare en volledig inclusieve autohuur voor Sardinie Pula. Elephant Car Hire maakt auto huren in Sardinie Pula, Italië een eenvoudig en transparant proces. We vergelijken auto verhuur prijzen van marktleiders zoals Hertz, Alamo, Enterprise en Europcar, alsmede regionale autoverhuurbedrijven om ervoor te zorgen dat wij kunnen u voorzien van de beste offerte beschikbaar.

Klantenservice is een van onze hoogste prioriteiten. We willen al onze klanten tevreden en dat is waarom onze tarieven zijn inclusief verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, botsing schade ontheffingen, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en nooit een vergoeding voor te laat annuleren.Hoe is dat voor tevredenheid?

Als u kiest voor het huren van een voertuig op deze locatie, de pick-up punt is Vico Chiesa, 8, Pula (ca), 09040 . Is dit niet het ideale pick-up punt? Ook kunnen wij autohuur op het volgende: Pula (0 Km) Torre San Giorgio (6 Km) .

Bent u op zoek naar een 7 of 9 zitsbank auto zodat u de hele familie kan brengen? Elephant Car Hire hebben een aantal kleine en grote mensen dragers voor autohuur Sardinie Pula.Je moet wel snel, hoewel zoals beschikbaarheid is voor deze soorten auto's beperkt zijn! Er is geen behoefte om te missen moderne luxe ofwel. Wij omvatten stuurbekrachtiging, centrale vergrendeling en de vloot van air conditioning op bijna allemaal uit.
Onze kleine stad formaat auto's variëren van een Citroen C1, Citroen C1, Citroen C1 Opel Corsa, Vauxhall Corsa en Citroen C3. Voor een meer middelgrote auto hebben we enkele voertuigen zoals een Nissan Almera, Nissan Almera, Nissan Almera Toyota Prius, Ford Mondeo en Toyota Prius of voor een high-end auto kunt u kiezen tussen een Jaguar S Type, Bentley Continental en Jaguar S Type onder anderen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Sardinie Pula autoverhuur beoordeeld

10,0 / 10
Zeer goede service, en de auto was uitstekend.
Zeer goede service, en de auto was uitstekend.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre