Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Sardinië Olbia Luchthaven

Rent a car op Sardinië Olbia Luchthaven en de omgeving verkennen op uw eigen tempo en in comfort. Onze super lage prijzen starten vanaf zo weinig als £16 per dag. We vergelijken de prijzen van marktleiders en lokale autoverhuurbedrijven op Sardinië Olbia Luchthaven zoals Dollar, Hertz en Sixt om ervoor te zorgen dat deze prijs is de laagst beschikbare.

Wij bij Elephant Car Hire staan niet alleen bekend om onze extreem lage prijzen, maar zijn ook bekend om de geweldige toevoegingen die we kostenloos opnemen. We zullen toevoegen verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en collision damage waiver aan elke auto je huren op Sardinië Olbia Luchthaven.

Welke extra's zijn opgenomen? Veel! De meest populaire is beneden te zien, maar te bekijken gelieve de extra's op de auto die u wenst te boeken bij het maken van een boeking als deze zou kunnen iets anders zijn.korting (tot 35%) Online te boeken

  • vrije annulering (binnen 24 uur na reservering, zolang de afhaaldatum 48 uur op voorhand is)
  • verdeling bijstand
  • Unlimited mileage
  • derde aansprakelijkheidsverzekering
  • Collision damage waiver
  • diefstalbeveiliging
  • alle belastingen en kosten

Op zoek naar een luxeauto? Geen probleem die kunnen wij dit. We proberen om al onze klanten te verzorgen en dat is waarom we in de buurt van 80 verschillende modellen van auto's beschikbaar in Italië, variërend van klein budget auto's tot high-end prestige auto's hebben. Veel autoverhuurbedrijven zorgt voor auto die 5 jaar zijn of ouder maar ze niet vertellen u dit. Wij bieden alleen auto die binnen een of twee jaar oud voor iedereen zeer sorteren voertuigen.
Economie voertuigen te huur aangeboden door Sardinië Olbia Luchthaven in Italië omvatten Fiat Panda, Fiat Panda Fiat Panda, Volkswagen Polo, Volkswagen Polo en Volkswagen Polo. Deze voertuigen zijn licht op brandstof en grote voertuigen voor, maar ze hoeven niet veel ruimte voor bagage.

Ga naar Airport Costa Smeralda - Desk In Terminal, Olbia, 07026 wanneer u wenst te verzamelen van het voertuig. Deze locatie is plaats op een handige plaats wanneer u het vertrek terminal afsluit. U kunt de locaties Sardinia Olbia Treinstation (3 Km) Sardinia Olbia Train Station (3 Km) Sardinië Olbia (4 Km) Porto San Paolo (10 Km) meer geschikt vinden. Als zij dan moet u check out deze locaties.

Informatie op Sardinië Olbia Luchthaven

Er zijn rond 310 vlucht die vertrekken Sardinië Olbia Luchthaven elke week naar 47 verschillende bestemmingen. De meest populaire bestemmingen die ze aankomen bij omvatten . Meridiana, easyJet, Air Berlin, Alitalia and Air Italy zijn de drukste vliegtuigen die op Sardinië Olbia Luchthaven vliegen.

Luchthavencode:OLBDrukste verkeersvliegtuig:Meridiana
Uitgaande vluchten:310 per weekAantal Routes:47

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

14 klanten hebben onze Sardinië Olbia Luchthaven autoverhuur beoordeeld

8,5 / 10
Uitstekende service, zou aanbevelen.
Uitstekende auto en service.
Goede snelle service.
Zeer gemakkelijk te deeal met. Bedankt
Grote dienst nogmaals, bedankt.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre