Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur San Remo

Boek goedkope autoverhuur veilig nu voor San Remo met Elephant Car Hire. Wij zijn de deskundigen in autoverhuur voor San Remo - de low-cost, online auto huren specialisten. Elephant Car Hire kunt knippen de kosten van auto huren voor uw volgende reis naar San Remo door gewoon het geven van u de beste deal mogelijk op een auto. Onze ongelooflijke lage tarieven starten vanaf zo weinig als £16 per dag.

Elephant Car Hire San Remo is grondig. Allemaal uit zal auto's komen met uitgebreide verzekering, onbeperkt aantal kilometers aanbod, wegenwachtdiensten in het geval van een verdeling en de verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid. Al deze worden geleverd zonder extra kosten. De prijs die u zijn genoteerd is de prijs die u betaalt.

Voor onze laag tarief kunt u kiezen uit een scala van verschillende auto's. Onze vloot varieert van economie tot luxe, uit de weg en 7 en 9 zitsbank modellen. Een belangrijk ding om te overwegen bij het huren van een voertuig is haar leeftijd. De meeste mensen niet denken over dit, maar het moet een belangrijk punt. Verhuur voertuig zijn alle zwaar gebruikte en oudere voertuigen zijn onbetrouwbaar. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden, onze concurrenten niet hetzelfde zeggen!
Als u op zoek bent naar een kleine auto voor de stad is een categorie economie mogelijk geschikt voor u. Deze categorie omvat voertuigen zoals de Chevrolet Matiz Fiat Seicento, Renault Twingo, Vauxhall Corsa, Citroen C3 en Skoda Fabia. Ze hoeft niet veel ruimte voor bagage maar zijn brandstof voor die stad reizen. Als u op zoek bent naar een iets groter voertuig vervolgens de categorieën dat u een Intermediate, Full Size of Premium overwegen. Het gaat hierbij om voertuigen zoals een Vauxhall Astra, Toyota Prius Mercedes C class en zelfs Jaguar S Type.

De afhaaladres is Piazza Colombo 28, Sanremo Im Roma, Sanremoim, 18038 .

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze San Remo autoverhuur beoordeeld

10,0 / 10
Uitstekende service - uitstekende waarde.
Uitstekende service - uitstekende waarde.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre