Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Rome Villa Borghese

Elephant Car Hire Rome Villa Borghese is een unieke auto verhuurbedrijf in dat wij overeenkomen met fantastische kwaliteit aan ongelooflijk lage prijzen. U kunt iets van economie tot luxe auto's vanaf slechts £84 een week reserveren. Bent u zeker dat u goedkoper Rome Villa Borghese auto huren ergens anders als we voor de aanbiedingen voor u vanaf autoverhuurbedrijven zoals Easycar, Auto Europe, Avis en Hertz zoeken niet vinden.

We zullen ook vrijstellingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor zorgen kunt u achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie. Deze ontheffingen zijn onderworpen aan locaties en uw nationaliteit. Deze extra's zijn optioneel voor ingezetenen in bepaalde landen van de VS en zijn optioneel voor elke auto huren in de VS en Canada.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Italië. Onze vloot bestaat ook uit voertuigen zijn 3 jaar en onder zodat zal er moderne gemakken zoals centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.
Rome Villa Borghese bieden de volgende auto in hun economie klasse; Fiat Panda, Fiat Panda Fiat Panda, Renault Clio, Seat Ibiza en Citroen C2. Economie auto's zijn ideaal voor korte afstanden reizen voor een klein aantal mensen. Alle onze voorraad is onder voorbehoud van beschikbaarheid en voorraad verandert in de loop van een jaar. Vraag een gratis offerte nu en wij zullen u voorzien van een up-to-date lijst.

De exacte locatie te halen uw voertuig voor deze locatie is Via Galoppatoio33 (park Area), Via Del Galoppatoio No.33, Roma, 00197 . Is dit niet het ideale pick-up punt? Ook kunnen wij autohuur op het volgende: Rome Via Ludovisi (0 Km) Rome Via Sardegna (0 Km) Rome Via Lombardia (1 Km) Rome Via PO (1 Km) Rome Via Giolitti (2 Km) Rome Treinstation (2 Km) Rome Via Aurelia (3 Km) Rome Vaticaanstad Via Cipro (4 Km) Rome Tuscolana (4 Km) .

Hoe ik de auto ophalen?

Een internationale rijden toestaan is soms nodig om te huren van een voertuig, dus u controleren moet als dit het geval is voordat u uw autohuur Rome Villa Borghese verzamelen. Dit wordt bepaald door uw land van verblijf en vindt u meer informatie tegen de auto u op zoek bent om te huren. Een aanbetaling is vereist en kan worden gegeven aan de balie van de collectie. Dit is vaak helpen op de creditcard van de voornaamste drijvende kracht, dus vergeet niet te brengen met u.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Rome Villa Borghese autoverhuur beoordeeld

7,0 / 10
Grote auto. Grote waarde. Hetzelfde volgend jaar weer
Grote auto. Grote waarde. Hetzelfde volgend jaar weer
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre