Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Rome Via PO

Huren van een auto op Rome Via PO is de beste manier om rond veilig en comfortabel. Wij bieden u alles van economie auto's tot elite voertuigen. Boek vandaag nog om de beste prijzen en uw Rome Via PO auto huren klaar zijn om te verzamelen zult, zodra u aankomt.

Onze lage prijzen zijn volledig uitgebreid inclusieve met onbeperkt aantal kilometers, verdeling bijstand en ontheffingen voor schade en auto diefstal van de botsing. Deze toevoegingen zijn optioneel voor autohuur in de Verenigde Staten en Canada en ingezetenen van de VS.

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Rome Via PO. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Bovendien, al onze voertuigen hebben moderne voorzieningen die u kan worden gebruikt voor. Air Conditioning (onder voorbehoud van voertuig), centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging zullen gevonden worden op 97% van al onze voertuigen op Rome Via PO.
U kunt kiezen uit onze uitgebreide vloot in Italië met voertuigen zoals de Audi A3, de VW Passat of zelfs de prachtige Jaguar S Type. Autoverhuur Italië kan de catering verzorgen voor al uw behoeften.

Moet u een auto huren voor Rome Via PO, de noodzaak om naar te gaan Via Po 8a, Rome, 00198 voor het verzamelen van uw voertuig. Alternatieve locaties in de buurt zijn Rome Via Sardegna (0 Km) Rome Via Ludovisi (1 Km) Rome Villa Borghese (1 Km) Rome Via Lombardia (1 Km) Rome Via Giolitti (2 Km) Rome Treinstation (2 Km) Rome Tuscolana (4 Km) Rome Via Aurelia (4 Km) Rome Vaticaanstad Via Cipro (4 Km) moet u deze gemakkelijker vinden.

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie. De belangrijkste motor van de auto zal moeten presenteren een geldige creditcard aan de balie, dus zorg ervoor dat u het met u brengen. Helaas, een prepaid kaart van mastercard of andere bedrijven niet geaccepteerd worden.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Rome Via PO autoverhuur beoordeeld

9,0 / 10
Zoals gebruikelijk, was alles fijn.
Zoals gebruikelijk, was alles fijn.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre