Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Rome Via Aurelia

Bent u op zoek naar het huren van een auto in of rond Rome Via Aurelia? Zoek dan niet verder! Elephant Car Hire kunt u bieden met enkele van de beste volledig inclusieve tarieven. Rome Via Aurelia Autoverhuur komt met een vriendelijke service als ons personeel zal u op het inzamelpunt ontmoeten en ervoor dat u vertrouwd bent met de auto zorgen voordat u vertrekt. Niet alleen hebben we een buitensporig aantal begroting en economie auto's voor Rome Via Aurelia, maar u kunnen ook luxe auto's en automatische auto's krijgen tegen ongelooflijk lage prijzen.

We zullen ook vrijstellingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor zorgen kunt u achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie. Deze ontheffingen zijn onderworpen aan locaties en uw nationaliteit. Deze extra's zijn optioneel voor ingezetenen in bepaalde landen van de VS en zijn optioneel voor elke auto huren in de VS en Canada.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Italië. Onze vloot bestaat ook uit voertuigen zijn 3 jaar en onder zodat zal er moderne gemakken zoals centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.
Zo onderneming uit en verken de klinkende gebieden van Rome Via Aurelia achter het stuur van een Mercedes E320 Cdi of binnen het budget Skoda Fabia.

De exacte locatie te halen uw voertuig voor deze locatie is Via Aurelia 456 A/b, Roma, 00165 . Is dit niet het ideale pick-up punt? Ook kunnen wij autohuur op het volgende: Rome Vaticaanstad Via Cipro (1 Km) Rome Via Lombardia (3 Km) Rome Villa Borghese (3 Km) Rome Via Ludovisi (3 Km) Rome Via Sardegna (4 Km) Rome Via PO (4 Km) Rome Via Giolitti (5 Km) Rome Treinstation (5 Km) Rome Tuscolana (6 Km) .

Belangrijke informatie bij het verzamelen van uw auto

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Rome Via Aurelia autoverhuur beoordeeld

8,0 / 10
Efficiënte service, geen vertragingen.
Efficiënte service, geen vertragingen.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre