Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Rome Magliana

De auto's beschikbaar vanaf Elephant Car Hire en bij Rome Magliana zijn geweldig voor stuurprogramma's op een begroting zoals er geen verborgen kosten zijn te vrezen dan ook. We vergelijken de prijzen van meer dan 800 bedrijven om u ongelooflijk lage tarieven met economie autohuur voor Rome Magliana vanaf net £84 per week.

Onze lage prijzen zijn volledig uitgebreid inclusieve met onbeperkt aantal kilometers, verdeling bijstand en ontheffingen voor schade en auto diefstal van de botsing. Deze toevoegingen zijn optioneel voor autohuur in de Verenigde Staten en Canada en ingezetenen van de VS.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Italië. Wat meer is, voorzien al onze voertuigen van alle moderne gemakken zoals Air Conditioning, centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.
De auto verhuur vloot voor Rome Magliana bevat voertuigen zoals Citroen C5, Citroen C6, Lexus RX300, Mercedes C class, Mercedes Vito, Peugeot 307 and Peugeot 807.

Wanneer verzamelen uw auto niet forget…

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Rome Magliana autoverhuur beoordeeld

8,0 / 10
Algemene service, zeer goed.
Algemene service, zeer goed.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre