Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Cologno Monzense

Elephant Car Hire zijn hier om u te dienen tijdens uw volgende zakenreis of vakantie, 24 x 7, en onze klant servicemedewerkers staan door om uw orde te vervullen. Wij kunnen de kosten van auto huren voor uw volgende reis naar Cologno Monzense gesneden door gewoon het geven van u de beste deal mogelijk op een auto. Onze ongelooflijke lage tarieven starten vanaf zo weinig als £112 per week.

Wij bij Elephant Car Hire staan niet alleen bekend om onze extreem lage prijzen, maar zijn ook bekend om de geweldige toevoegingen die we kostenloos opnemen. We zullen toevoegen verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en collision damage waiver aan elke auto je huren op Cologno Monzense.

Op zoek naar een luxeauto? Geen probleem die kunnen wij dit. We proberen om al onze klanten te verzorgen en dat is waarom we in de buurt van 80 verschillende modellen van auto's beschikbaar in Italië, variërend van klein budget auto's tot high-end prestige auto's hebben. Een belangrijk ding om te overwegen bij het huren van een voertuig is haar leeftijd. De meeste mensen niet denken over dit, maar het moet een belangrijk punt. Verhuur voertuig zijn alle zwaar gebruikte en oudere voertuigen zijn onbetrouwbaar. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden, onze concurrenten niet hetzelfde zeggen!
We hebben een grote verscheidenheid aan luxe en economie voertuigen waarin voertuigen zoals de Mercedes C200 de Renault Twingo, de Opel Corsa, de Peugeot 607, de Mercedes C class en de Jaguar S Type. Voeg gewoon de datums die u op zoek bent om te reizen en wij zullen u voorzien de beschikbaarheid van de recentste voor Cologno Monzense.

Ga naar Via Edison 9, Cologno Monzese (mi), 20093 wanneer u wenst te verzamelen van het voertuig. Is dit niet handig? Maak je geen zorgen, u kunt ook een auto bij Milan Viale Sarca (2 Km) Monza (3 Km) Milan Pindaro (4 Km) Milan Centra Treinstation (7 Km) Milaan Via Galvani (8 Km) Milaan Via Vittore (9 Km) Milaan Linate Luchthaven (9 Km) Milan Largo Augusto (10 Km) Milan Ripamonti (11 Km) verzamelen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Cologno Monzense autoverhuur beoordeeld

8,0 / 10
Gebruikelijke hoge normen, erg blij.
Gebruikelijke hoge normen, erg blij.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre