Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Civitavecchia

Als de kosten van levensonderhoud stijgen kunnen elk jaar opslaan wat geld voor uw jaarlijkse vakantie een grote taak. Elephant Car Hire kunt maken dingen een stuk makkelijker voor u met Civitavecchia auto huren. Onze grote lage prijzen starten vanaf zo weinig als £16 per dag. We krijgen deze tarieven door het vergelijken van marktleiders zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz en al onze klanten voorzien van de beste aanbiedingen voor elke categorie van auto.

Elephant Car Hire zijn sterk aanbevolen door duizenden klanten voor vele redenen, maar niet in het minst voor onze lage prijzen en verzekeringen die we opnemen. Al onze prijzen zijn inclusief verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers, aansprakelijkheidsverzekering, weg Fonds belasting en collision damage waiver.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Italië. Praktisch al onze auto's in Italië omvatten de luxe die u bent te worden geprezen. Stuurbekrachtiging, centrale locking… ze zijn allemaal hun!
Op Civitavecchia bevat onze vloot auto huren een aantal voertuigen met inbegrip van economie voertuigen zoals Daihatsu Charade 3 Dr, Peugeot 106 Citroen C1, Renault Clio, Seat Ibiza en Citroen C2, familie voertuigen zoals Alfa 147, VW Golf Volkswagen Golf, Volkswagen Passat en Volkswagen Passat en prestige auto's zoals Mercedes C220 Volvo S60, Mercedes C200 en Jaguar S Type.

De exacte locatie te halen uw voertuig voor deze locatie is Via Tarquinia 19/27, Civitavecchia, 00053, Rome . We hebben ook andere plaatsen in de buurt die geschikter zouden kunnen worden. Dit zijn de Civitavecchia Porto (1 Km) .

Bij de pick-up punt

Een internationale rijden toestaan is soms nodig om te huren van een voertuig, dus u controleren moet als dit het geval is voordat u uw autohuur Civitavecchia verzamelen. Dit wordt bepaald door uw land van verblijf en vindt u meer informatie tegen de auto u op zoek bent om te huren. Een aanbetaling is vereist en kan worden gegeven aan de balie van de collectie. Dit is vaak helpen op de creditcard van de voornaamste drijvende kracht, dus vergeet niet te brengen met u.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Civitavecchia autoverhuur beoordeeld

8,0 / 10
Zeer tevreden met de service en auto, hartelijk dank.
Zeer tevreden met de service en auto, hartelijk dank.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre