Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Cagilari South

Welkom op de nummer 1 plek om uw goedkope, betrouwbare en volledig inclusieve autohuur voor Cagilari South. Elephant Car Hire maakt auto huren in Cagilari South, Italië een eenvoudig en transparant proces. Cagilari South Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

Wij bij Elephant Car Hire staan niet alleen bekend om onze extreem lage prijzen, maar zijn ook bekend om de geweldige toevoegingen die we kostenloos opnemen. We zullen toevoegen verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en collision damage waiver aan elke auto je huren op Cagilari South.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Italië. Onze vloot bestaat ook uit voertuigen zijn 3 jaar en onder zodat zal er moderne gemakken zoals centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.
Cagilari South bieden de volgende auto in hun economie klasse; Fiat Panda, Volkswagen Lupo Chevrolet Matiz, Peugeot 206, Fiat Punto en Ford Fiesta. Economie auto's zijn ideaal voor korte afstanden reizen voor een klein aantal mensen. Als u op zoek bent naar een iets groter voertuig vervolgens de categorieën dat u een Intermediate, Full Size of Premium overwegen.Het gaat hierbij om voertuigen zoals een Citroen C2, Alfa Romeo 157 Peugeot 607 en zelfs Jaguar S Type. Alle onze voorraad is onder voorbehoud van beschikbaarheid en voorraad verandert in de loop van een jaar. Vraag een gratis offerte nu en wij zullen u voorzien van een up-to-date lijst.

De exacte locatie te halen uw voertuig voor deze locatie is Via Francesco Ciusa Snc, Cagliari, 09131 . Is dit niet het ideale pick-up punt? Ook kunnen wij autohuur op het volgende: Cagilari (0 Km) Cagliari Stazione Ferroviaria (1 Km) Civitanova Marche Treinstation (2 Km) Sardinië Cagliari (2 Km) Cagliari Train Station (2 Km) Cagliari Luchthaven (2 Km) Sardinie Quartu Sant'Elena (5 Km) Sardinië Cagliari Luchthaven (6 Km) .

Wat is de noodzaak op collectie?

Een internationale rijden toestaan is soms nodig om te huren van een voertuig, dus u controleren moet als dit het geval is voordat u uw autohuur Cagilari South verzamelen. Dit wordt bepaald door uw land van verblijf en vindt u meer informatie tegen de auto u op zoek bent om te huren.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen