Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Brecia

Autohuur Brecia is goedkoop en handig met Elephant Car Hire. Onze ongelooflijke lage tarieven starten vanaf zo weinig als £112 per week. Dit wordt bereikt door het vergelijken van de prijzen van al onze partners die omspant over 800 autoverhuurbedrijven.

We zullen ook vrijstellingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor zorgen kunt u achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie. Deze ontheffingen zijn onderworpen aan locaties en uw nationaliteit. Deze extra's zijn optioneel voor ingezetenen in bepaalde landen van de VS en zijn optioneel voor elke auto huren in de VS en Canada.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Italië. Praktisch al onze auto's in Italië omvatten de luxe die u bent te worden geprezen. Stuurbekrachtiging, centrale locking… ze zijn allemaal hun!
Zo onderneming uit en verken de klinkende gebieden van Brecia achter het stuur van een Mercedes E320 Cdi of binnen het budget Skoda Fabia.

De exacte locatie te halen uw voertuig voor deze locatie is Via Rambotti, 17, Desenzano Del Garda, 25015, Lombardia . We hebben ook andere plaatsen in de buurt die geschikter zouden kunnen worden. Dit zijn de Peschiera del Garda (13 Km) Riva del Garda (18 Km) Garda (18 Km) .

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen