Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Reykjavik

Elephant Car Hire is uw eerste keuze om de laagste prijs voor betrouwbare autoverhuur Reykjavik, IJsland. U kunt zoeken onze uitgebreide stock van auto's te vinden van de perfecte auto huren voor Reykjavik. Wij geloven dat al onze klanten verdienen de vrijheid van autohuur Reykjavik om de omgeving verkennen op uw eigen gemak. Reykjavik Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

We laten inspringen te geven al onze klanten gedoe gratis autohuur van Reykjavik, dat is waarom onze tarieven omvatten aansprakelijkheidsverzekering, alle vrijstellingen en verdeling bijstand, plus onbeperkt aantal kilometers als goed als gratis botsing schade verzekering. Wat meer kunnen u om vragen?

De auto huren Reykjavik wij leveren kan worden verzameld op Serviced By Europcar, Skeifan 9, Reykjavik, 108 . Andere nabijgelegen plaatsen die wij hebben omvatten Reykjavik Luchthaven (2 Km) Reykjavik Bsi Terminal (2 Km) Hafnarfjörður (8 Km) als u deze meer geschikt vinden.

Als u een grote selectie van auto's zou leuk zoek dan niet verder. Elephant Car Hire heeft een van de grootste verscheidenheden van auto huren Reykjavik beschikbaar. We kunnen mensen dragers, stationwagens, 4 x 4, SUV's, luxe, mid maten en economie auto's leveren. Maak je geen zorgen over de leeftijd van het voertuig. We zullen niet terwijl veel autoverhuurbedrijven zorgt voor auto's die meer dan 5 jaar oud! Behoudens uitzonderlijke omstandigheden, zal onze auto's worden binnen 3 jaar oud. Als u auto's met andere websites vergelijkt dan u moet bar dit is geest als een oudere auto's al intensief gebruikte en meestal onbetrouwbaar.
Voor een vervoerder mensen hebben we een paar voertuigen die omvatten maar zijn niet beperkt tot een Volkswagen Touran, Ford Galaxy en Ford Galaxy in IJsland. Onze kleine stad assortiment van voertuigen op Reykjavik omvat een Peugeot 106, Citroen C1, Fiat Panda Fiat Punto, Ford Fiesta en Toyota Yaris en voor een meer middelgrote auto hebben we enkele voertuigen zoals een Fiat Stilo, Alfa 147, VW Golf Renault Laguna, Toyota Prius en Renault Laguna.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

4 klanten hebben onze Reykjavik autoverhuur beoordeeld

8,0 / 10
Autoruiten waren vuil wanneer auto werd opgepikt.
Alles wat nodig ik van een auto huren.
Autoruiten waren vuil wanneer auto werd opgepikt.
Alles wat nodig ik van een auto huren.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre