Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Cavan Town

Elephant Car Hire Cavan Town is een unieke auto verhuurbedrijf in dat wij overeenkomen met fantastische kwaliteit aan ongelooflijk lage prijzen. U kunt iets van economie tot luxe auto's vanaf slechts £112 een week reserveren. Cavan Town Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

We zullen ook vrijstellingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor zorgen kunt u achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie. Deze ontheffingen zijn onderworpen aan locaties en uw nationaliteit. Deze extra's zijn optioneel voor ingezetenen in bepaalde landen van de VS en zijn optioneel voor elke auto huren in de VS en Canada.

De voertuigen die Elephant Car Hire kan bieden variëren van kleine economie voertuigen tot grotere voertuigen voor 7 en 9 zitplaatsen. Er zijn ook high-end specs met inbegrip van prestige voertuigen zoals Bentleys en bepaalde locaties in Ierland. Onze vloot bestaat ook uit voertuigen zijn 3 jaar en onder zodat zal er moderne gemakken zoals centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.
Onze begroting autohuur Cavan Town kunt voertuigen zoals een Fiat Panda, Volkswagen Lupo, Chevrolet Matiz Skoda Fabia, Skoda Fabia en Kia Picanto waar grote auto's een Seat Cordoba, Ford Fusion, Seat Leon Vauxhall Vectra, Opel Vectra en Vauxhall Vectra kunnen opnemen.

De exacte locatie te halen uw voertuig voor deze locatie is Unit 5, Killygarry Business Park, Dublin Road, Cavan, Cavan .

Belangrijke informatie bij het verzamelen van uw auto

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Cavan Town autoverhuur beoordeeld

7,0 / 10
Bedankt voor een plezierige transactie
Bedankt voor een plezierige transactie
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre