Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Pecs

Met reiskosten raken van het dak, waarom niet probeer Elephant Car Hire en bij Pecs en vind de beste deals op nieuwe auto huurt voor uw volgende zakenreis of vakantie.Wij zijn ervoor dat wij u kunnen behagen. Als u niet wilt vertrouwen op openbaar vervoer op uw reis dan is auto huren de perfecte keuze. Niet meer verspillen geld aan Taxis en reizen waar je wilt wanneer u wilt in of rond Pecs met het voordeel van weten uw auto wordt geleverd met onbeperkte km.

Onze lage prijzen zijn volledig uitgebreid inclusieve met onbeperkt aantal kilometers, verdeling bijstand en ontheffingen voor schade en auto diefstal van de botsing. Deze toevoegingen zijn optioneel voor autohuur in de Verenigde Staten en Canada en ingezetenen van de VS.

Voor onze laag tarief kunt u kiezen uit een scala van verschillende auto's. Onze vloot varieert van economie tot luxe, uit de weg en 7 en 9 zitsbank modellen. Veel autoverhuurbedrijven zorgt voor auto die 5 jaar zijn of ouder maar ze niet vertellen u dit. Wij bieden alleen auto die binnen een of twee jaar oud voor iedereen zeer sorteren voertuigen.
Inbegrepen in onze vloot zijn auto's, zoals Citroen C2, Citroen C6, Ford Galaxy, Mercedes C220 Cdi and Nissan Note.

De afhaaladres is Megyeri U. 80., Pecs, 7632 . U kunt de locaties Pecs Luchthaven (10 Km) meer geschikt vinden. Als zij dan moet u check out deze locaties.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

1 klanten hebben onze Pecs autoverhuur beoordeeld

8,0 / 10
Eerste klas service, Bedankt
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre