Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Mandaluyong

Elephant Car Hire zijn hier om u te dienen tijdens uw volgende zakenreis of vakantie, 24 x 7, en onze klant servicemedewerkers staan door om uw orde te vervullen. Mandaluyong Autoverhuur komt met een vriendelijke service als ons personeel zal u op het inzamelpunt ontmoeten en ervoor dat u vertrouwd bent met de auto zorgen voordat u vertrekt. Niet alleen hebben we een buitensporig aantal begroting en economie auto's voor Mandaluyong, maar u kunnen ook luxe auto's en automatische auto's krijgen tegen ongelooflijk lage prijzen.

Klantenservice is een van onze hoogste prioriteiten. We willen al onze klanten tevreden en dat is waarom onze tarieven zijn inclusief verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, botsing schade ontheffingen, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en nooit een vergoeding voor te laat annuleren.Hoe is dat voor tevredenheid?

De punt van uw collectie op deze locaties is 9 Nueve De Pebrero Cor Libertad Street, Mandaluyong City, . Alternatieve locaties in de buurt zijn San Juan Stad (2 Km) Makati Renaissance Hotel (2 Km) Makati Kalayaan Ave (3 Km) Global Stad Taguig Stad (4 Km) Manila Holiday Inn Galleria (4 Km) Manila Hotel Intercontinental (5 Km) Manila Pandacan (5 Km) Bonifacio Global Stad (5 Km) Manila (6 Km) moet u deze gemakkelijker vinden.

Zijn u brengen het hele gezin? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten auto's in Filipijnen en bij Mandaluyong hebben we een aantal grotere auto's voor het hele gezin. De auto's die wij leveren zijn allemaal tot 3 jaar oud en goed onderhouden. Sommige mensen zullen niet overwegen dit bij het huren van een auto, maar auto huren zwaar worden gebruikt en hoe ouder de auto de meer onbetrouwbaar wordt het. We willen u om uw vakantie op een vrachtwagen te breken niet!
Mandaluyong bieden de volgende auto in hun economie klasse; Renault Twingo, Hyundai Atos VW Lupo, Suzuki Swift, Suzuki Swift en Suzuki Swift. Economie auto's zijn ideaal voor korte afstanden reizen voor een klein aantal mensen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen