Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Paphos

Huren van een auto op Paphos is de beste manier om rond veilig en comfortabel. Onze super lage prijzen starten vanaf zo weinig als £13 per dag. We vergelijken de prijzen van marktleiders en lokale autoverhuurbedrijven op Paphos zoals Dollar, Hertz en Sixt om ervoor te zorgen dat deze prijs is de laagst beschikbare.

Elephant Car Hire zijn zeer onderschreven door duizenden klanten om vele redenen. Een paar te noemen, omvatten wij verzekeringen zoals uitgebreide aansprakelijkheid verzekering, collision damage waiver (CDW), wegenbelasting Fonds (RFT), verdeling bijstand (die is beschikbaar 24 uur per dag) en onbeperkt aantal kilometers. En hoeveel betaalt u hiervoor? Nul, het al toegevoegd voor gratis! Net als u zijn thuis verzekering of autoverzekering, alle verzekeringen die we opnemen onderworpen aan een vaste overtollige bedrag. Dit betekent dat in het geval van een ongeval, de eerste paar honderd pond/euro niet vallen maar onze verzekeringen betrekking op de rest hebben zal.

U kunt oprapen uit Paphos autohuur op Serviced By Europcar, 43 Morphou Street, Paphos, 8015 . We hebben ook andere plaatsen in de buurt die geschikter zouden kunnen worden. Dit zijn de Timi Paphos (2 Km) Luchthaven Paphos (10 Km) .

Wat voor soort auto u op zoek bent naar we zijn zeker dat kunnen we het voor u vinden. In Cyprus hebben we meer dan 40 verschillende merken en modellen van auto's van kleinere voertuigen van de economie om te reizen van de stad, upto prestige en grotere mensen dragers. Alle auto's die wij leveren zal worden moderne. Meestal zijn ze allemaal jonger dan 3 jaar. Wij zullen niet leveren u met auto's dat 5, 8 of zelfs 10 jaar oud, net als veel van onze concurrenten.
Economie voertuigen te huur aangeboden door Paphos in Cyprus omvatten VW Lupo, Daihatsu Charade 3 Dr Daihatsu Charade 3 Dr, VW Polo, Renault Clio en Seat Ibiza. Deze voertuigen zijn licht op brandstof en grote voertuigen voor, maar ze hoeven niet veel ruimte voor bagage.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

4 klanten hebben onze Paphos autoverhuur beoordeeld

10,0 / 10
Ik heb niets dan lof voor de service die ik had.
Zeer makkelijk te gebruiken.
Auto kreeg ik zeer gelukkig veel dank geboekt.
Ik heb niets dan lof voor de service die ik had.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre