Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Nicosia

Boek goedkope autohuur op Nicosia snel en veilig online met Elephant Car Hire. Wij zijn de deskundigen in autoverhuur in en rond Nicosia. Onze grote prijzen zijn mogelijk, zoals we volledig inclusieve prijzen met enkele van de grootste auto huren namen rond vergelijken, zoals Avis, Dollar, Alamo, Budget en SIXT.

Klantenservice is een van onze hoogste prioriteiten. We willen al onze klanten tevreden en dat is waarom onze tarieven zijn inclusief verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, botsing schade ontheffingen, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en nooit een vergoeding voor te laat annuleren.Hoe is dat voor tevredenheid?

De punt van uw collectie op deze locaties is 5b Acheon Street, Lavinia Ct Ayios Andreas, Nicosia . We hebben ook andere plaatsen in de buurt die geschikter zouden kunnen worden. Dit zijn de Ercan Luchthaven (11 Km) Nicosia Cyprus Hilton Hotel (12 Km) .

Zijn u brengen het hele gezin? Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten auto's in Cyprus en bij Nicosia hebben we een aantal grotere auto's voor het hele gezin. Alle auto's die wij leveren zal worden moderne. Meestal zijn ze allemaal jonger dan 3 jaar. Wij zullen niet leveren u met auto's dat 5, 8 of zelfs 10 jaar oud, net als veel van onze concurrenten.
Nicosia bieden de volgende auto in hun economie klasse; Fiat Seicento, Renault Twingo Hyundai Atos, Suzuki Swift, Suzuki Swift en Suzuki Swift. Economie auto's zijn ideaal voor korte afstanden reizen voor een klein aantal mensen.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

1 klanten hebben onze Nicosia autoverhuur beoordeeld

9,0 / 10
Als altijd uitstekende service.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre