Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Chengdu

Huren van een auto op Chengdu is de beste manier om rond veilig en comfortabel. Chengdu Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

Elephant Car Hire Chengdu is grondig. Allemaal uit zal auto's komen met uitgebreide verzekering, onbeperkt aantal kilometers aanbod, wegenwachtdiensten in het geval van een verdeling en de verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid. Al deze worden geleverd zonder extra kosten. De prijs die u zijn genoteerd is de prijs die u betaalt.

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Chengdu. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Wat meer is, voorzien al onze voertuigen van alle moderne gemakken zoals Air Conditioning, centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.
Economie voertuigen op Chengdu omvatten zoals Citroen C1 Fiat Panda, Volkswagen Lupo, Peugeot 206, Peugeot 206 en Peugeot 206. Een meer middelgrote familie auto kan tussen Nissan Almera, Peugeot 308 Ford Focus 3dr, Renault Laguna, Toyota Prius en Renault Laguna of voor een voertuig van de luxe die u tussen Volvo S60, Mercedes C200 Peugeot 607, Jaguar S Type en Mercedes E320 Cdi onder anderen kiezen kunt.

Moet u een auto huren voor Chengdu, de noodzaak om naar te gaan No 63-7 Middle Qingjiang Road District Qingyang, Chengdu, 610091 voor het verzamelen van uw voertuig.

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen