Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Belo Horizonte Pampulha Luchthaven

Moet u betaalbare auto huren voor uw volgende zakenreis of vakantie op Belo Horizonte Pampulha Luchthaven? Elephant Car Hire Belo Horizonte Pampulha Luchthaven is uw eerste stop voor koopjes en nog beter van dienst. Belo Horizonte Pampulha Luchthaven Autoverhuur wordt geleverd met een van de beste service rond. Ons personeel zal u ontmoeten wanneer u komt, neemt u mee naar de auto en Toon van de auto om te controleren of dat u zijn comfortabel rijden het voordat u vertrekt.

We zullen ook vrijstellingen tegen beschadiging door aanvaring en voertuig diefstal, evenals volledige aansprakelijkheid dekking. Dit zal ervoor zorgen kunt u achterover leunen en ontspannen tijdens uw vakantie. Deze ontheffingen zijn onderworpen aan locaties en uw nationaliteit. Deze extra's zijn optioneel voor ingezetenen in bepaalde landen van de VS en zijn optioneel voor elke auto huren in de VS en Canada.

Moet u een 7 of 9 zitsbank auto aan het hele gezin? Elephant Car Hire hebben een veel kleine en grote SUV's voor Belo Horizonte Pampulha Luchthaven. We raden dat ze boek zeer vroeg voor deze soorten auto's. Beschikbaarheid is voor deze soorten auto's zijn beperkte zelfs in het laagseizoen. Bovendien, al onze voertuigen hebben moderne voorzieningen die u kan worden gebruikt voor. Air Conditioning (onder voorbehoud van voertuig), centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging zullen gevonden worden op 97% van al onze voertuigen op Belo Horizonte Pampulha Luchthaven.
Inbegrepen in onze vloot zijn auto's, zoals BMW 5 Series, Citroen C2, Citroen C5, Fiat Panda and Mercedes C220 Cdi.

Moet u een auto huren voor Belo Horizonte Pampulha Luchthaven, de noodzaak om naar te gaan Belo Horizonte- Pampulha Airport Domestic, Belo Horizonte voor het verzamelen van uw voertuig. Ook vindt u dat alle auto huren staat teken geplaatst in het vertrek Belo Horizonte Pampulha Luchthaven terminal.

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie. Zorg ervoor dat u een creditcard in de stuurprogrammanaam met u brengen. Als je gaat om een luxeauto te huren dan niet zorgen u voldoende middelen beschikbaar hebben of brengen twee just in case zoals een hogere storting vereist wellicht.

Mini Belo Horizonte Pampulha Luchthaven gids

Vluchten vanaf Belo Horizonte Pampulha Luchthaven vliegen naar andere bestemming 11. De meest populaire bestemmingen die ze aankomen bij omvatten . Trip Linhas Aereas, TAM Linhas Aereas and Passaredo Linhas Aereas zijn de drukste vliegtuigen die op Belo Horizonte Pampulha Luchthaven vliegen.

Luchthavencode:PLUDrukste verkeersvliegtuig:Trip Linhas Aereas
Uitgaande vluchten:67 per weekAantal Routes:11

Populaire Autoverhuur Bestemmingen