Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Sarajevo Luchthaven

Elephant Car Hire zijn de marktleiders in het verstrekken van autohuur op Sarajevo Luchthaven. Met een grote vloot in Bosnië Herzegovina toont Elephant Car Hire Sarajevo Luchthaven haar flexibiliteit en toewijding aan onze klanten door het hebben van veel handige pick up en drop off punten. Wij bieden u alles van economie auto's tot elite voertuigen. Boek vandaag nog om de beste prijzen en uw Sarajevo Luchthaven auto huren klaar zijn om te verzamelen zult, zodra u aankomt.

Klantenservice is een van onze hoogste prioriteiten. We willen al onze klanten tevreden en dat is waarom onze tarieven zijn inclusief verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, botsing schade ontheffingen, verdeling bijstand, onbeperkt aantal kilometers en nooit een vergoeding voor te laat annuleren.Hoe is dat voor tevredenheid?

De auto huren Sarajevo Luchthaven wij leveren kan worden verzameld op Sarajevo Airport Kurta Schorka 36, Sarajevo, 71000 . Volg de de borden in de vertreklounge is dat u niet zeker bent. Is dit niet het ideale pick-up punt? Ook kunnen wij autohuur op het volgende: Sarajevo (5 Km) Sarajevo Muvekita (6 Km) Sarajevo (7 Km) Sarajevo Branilaca (9 Km) .

Als u een grote selectie van auto's zou leuk zoek dan niet verder. Elephant Car Hire heeft een van de grootste verscheidenheden van auto huren Sarajevo Luchthaven beschikbaar. We kunnen mensen dragers, stationwagens, 4 x 4, SUV's, luxe, mid maten en economie auto's leveren. Er is geen behoefte om te missen moderne luxe ofwel. Wij omvatten stuurbekrachtiging, centrale vergrendeling en de vloot van air conditioning op bijna allemaal uit.
Wat uw behoeften hoewel, we zijn er zeker kunnen we regelen uw autohuur voor Sarajevo Luchthaven voor het voertuig van uw keuze.

Sarajevo Luchthaven Gids

Rond 31 vertrekken vluchten Sarajevo Luchthaven elke week. De aankomst van de populaire bestemmingen omvatten Nikola Tesla, Schwechat International, Pleso, Ataturk, Brnik, Franz Josef Strauss, Zürich-Kloten, Ferihegy, Cologne/bonn and Kastrup. De drukste vliegtuigen die in en uit van Sarajevo Luchthaven vliegen omvatten BH Airlines, SAS Scandinavian Airlines, United Airlines, Turkish Airlines and Croatia Airlines.

Luchthavencode:SJJDrukste verkeersvliegtuig:BH Airlines
Uitgaande vluchten:31 per weekAantal Routes:11

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Sarajevo Luchthaven autoverhuur beoordeeld

7,0 / 10
Zeer efficiënte service - levert wat is beloofd.
Zeer efficiënte service - levert wat is beloofd.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre