Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 800 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Grote Prijzen Gegarandeerd
Veilige Betalingen

Autohuur Sarajevo

Huren van een auto op Sarajevo is de beste manier om rond veilig en comfortabel. Wij kunnen helpen u knippen uw bedrijfsuitgaven, alsook uw vakantie-uitgaven; gegarandeerd! Onze fantastische tarieven beginnen vanaf slechts £112 per week die is verkregen door het vergelijken van marktleiders en kleine onafhankelijken op Sarajevo, zoals Alamo, Avis, Europcar en Hertz.

Elephant Car Hire Sarajevo is grondig. Allemaal uit zal auto's komen met uitgebreide verzekering, onbeperkt aantal kilometers aanbod, wegenwachtdiensten in het geval van een verdeling en de verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid. Al deze worden geleverd zonder extra kosten. De prijs die u zijn genoteerd is de prijs die u betaalt.

Wilt u uw droomauto huren? Wij hebben velen het enkel in voorraad! We hebben dicht bij 100 modellen van auto's in Sarajevo en wij hebben veel gewoon uw droomauto op Sarajevo. Als u gewoon een economie voertuig wilt dan maak je geen zorgen, hebben we veel van deze ook. Praktisch al onze auto's in Bosnië Herzegovina omvatten de luxe die u bent te worden geprezen. Stuurbekrachtiging, centrale locking… ze zijn allemaal hun!
Dus waarom niet de gebieden rond Sarajevo in een groene verkennen Volkswagen Polo of een gestijlde Jaguar S Type? Wat voor soort auto die u zoekt, kunnen wij u de perfecte keuze wat overeenkomt met uw reizen of zakelijke eisen.

Nato/eufor Camp, Sarajevo, 71000 is het punt wanneer een voertuig voor uit Sarajevo autohuur kan verzamelen. We hebben ook andere plaatsen in de buurt die geschikter zouden kunnen worden. Dit zijn de Sarajevo Muvekita (0 Km) Sarajevo (2 Km) Sarajevo Branilaca (3 Km) Sarajevo Luchthaven (5 Km) .

Belangrijke informatie bij het verzamelen van uw auto

Wanneer u de collectie punt bereikt u moet voorleggen uw stuurprogramma's licentie.

Populaire Autoverhuur Bestemmingen

Onze beoordelingen

2 klanten hebben onze Sarajevo autoverhuur beoordeeld

10,0 / 10
Een zeer goede opeartion. Hartelijk dank.
Een zeer goede opeartion. Hartelijk dank.
Onze leveranciersbeoordelingen

60.000+ klanten hebben onze leverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre